Пластична хирургия

Съвременната пластична хирургия има репутацията на медицинска специалност с неограничени възможности. Култът към формите, който модерната поп-култура налага, провокират все по-често хората да търсят помощта на пластичните хирурзи, за да постигнат съвършенство.
Философията на „Медикус Алфа“ и нашия екип, ръководен от д-р Господин Желев, е подчинена на постигането на естествени резултати, които коригират смущаващите визуални несъвършенства, без да превръщат личността във „восъчна фигура“, излята като по калъп. Нашите специалисти уважават индивидуалните характеристики и насърчават пациентите ни да търсят не максимални, а най-добрите възможни индивидуални резултати.
В сектора по пластична хирургия на „Медикус Алфа“ ще получите индивидуална консултация и ще ви бъдат предложени различни възможности. Ако желаете, ще ви дадем и насоки кое решение ще ви доближи максимално до желаната визия, без да жертвате естествените си особености, и с гарантирани минимален риск от усложнения и отлични ранни и късни резултати. „Медикус Алфа“ може да бъде ваш партньор и при решаването на тежки медицински казуси с изяви или последствия върху визията ви: изгаряния, травми, туберозен бюст, деформации на половите органи, усложнения след инжектиране на хидрогел и др.
Д-р Господин Желев е с 30 годишен професионален опит – един от първите специалисти по пластична хирургия у нас. Работи дълги години в клиника по изгаряния, има специалност по “Обща хирургия” и “Пластично-възстановителна и естетична хирургия”. Член е на Българското научно дружество по изгаряния и пластична хирургия, на Българската асоциация по пластична, реконструктивна и естетична хирургия и на други международни професионални организации.

За планов преглед, запишете час на тел.: +359 32 634463.

Операции за подмладяване на лице, фейслифтинг
Операции за корекция на нос – вродени или придобити деформации
Операции за корекция на ушна мида
Коригиране на бюст – увеличаване и намаляване на обема, корекция на формата
Операции при провисване на кожата на корема и предна коремна стена
Пластични операции на полови органи. Вагинопластика
Контуиране на тялото, липосукция – аспирация на ограничени мастни натрупвания, изпълване на бръчки, устни и други
Операции за отстраняване на доброкачествени и злокачествени тумори  на повърхността на тялото, пигментни петна, татуировки и други
Хирургично и медикаментозно лечение на белези